Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

KaFieRun

augustus 21 @ 09:30 - 12:00

Je bent van harte uitgenodigd voor een speciale training van Loopgroep Groningen; de KaFieRun op zaterdag 21 augustus 09.30 – 12.00.Het is een ochtend met kanoën, fietsen en hardlopen in mini-triathlon vorm. Neem een goede fiets of bij voorkeur een mountainbike +helm mee als je die hebt en je er oké mee bent dat er evt. ook iemand anders op fietst. We verzamelen in Kardinge bij de start van het 4mijl parcours. Je kan daar je mountainbike parkeren in het ‘parc fermé’. Er is steeds iemand aanwezig om op de spullen te passen. We komen die zaterdag niet bij de tenniskantine, er is geen reguliere training.

Kleding In hardloopkleding zijn alle onderdelen goed te doen. Het is niet de bedoeling dat we nat gaan worden maar het kan altijd gebeuren. Als je daar onzeker over bent neem dan droge kleren mee.

Iedereen kan meedoen. Het is voor de ‘fun’ dus het niveau is: “iedereen kan meedoen”. Mocht je geblesseerd zijn kom dan gewoon gezellig langs; om een handje te helpen of voor de koffie en taart.

 Tot zaterdag 21 augustus allemaal; in Loopgroep Kleding uiteraard!

Programma

09.30  Verzamelen start 4 mijl parcours Kardinge

09.30 – 11.15   KaFieRun

11.15 –  12.00  Koffie/taart en prijsuitreiking

Gegevens

Datum:
augustus 21
Tijd:
09:30 - 12:00

5 gedachten over “KaFieRun”

Plaats een reactie

5 gedachten over “KaFieRun”

Plaats een reactie

Momenteel aangemeld

Florian Sense Linda Zijlstra Benno Leferink Lotte Kors Laurens Feitsma Michel Vollebregt Marian Bakker Jeroen Dorreboom Hans Roos Janko Bouma Roger Mulder Vincent de Looij Asha van de Swaluw Annette .
Ilse Russcher Jeannette Naber Paul Veenstra André Hogenelst Corien Weyland Eduard Boer M Meis Els Wolfers Arlette Julsing Renske Turkstra Ank Siebring Anna Stratingh Nynke Scheeper Erik Deenen
Aantal aanmeldingen: 28 / ∞

Registraties zijn gesloten voor dit evenement