Lid worden?

Proeflessen

Bedankt voor je interesse! Je kunt te allen tijde 2 proeflessen nemen om te kijken of je het hardlopen bij onze club leuk vindt. Meld je daarvoor aan via het contactformulier.

Wil je lid worden? Vul dan het aanmeldformulier in. Je ontvangt een mail om de contributie over te maken naar rekening nummer: NL90INGB0005629444 t.n.v. loopgroep Groningen.

Kosten

De kosten voor het lidmaatschap zijn €82.50 per jaar, inclusief €20,00 voor het lidmaatschap van de Atletiekunie.

Nieuwe leden betalen eenmalig €7.50 extra voor de registratie bij de Atletiekunie.

Voor dit bedrag kun je 2 keer per week, 52 weken per jaar, trainen onder leiding van gediplomeerde trainers, en meedoen aan verschillende andere clubactiviteiten.

Via de Stadjerspas is het mogelijk om €20,- korting te krijgen op de contributie. 

lidmaatschap nieuw lid contributie                       
januari     € 90,00
februari     € 84,50
maart     € 79,50
april     € 73,50
mei     € 68,50
juni     € 62,50
juli     € 57,50
augustus     € 52,50
september     € 46,50
oktober     € 30,00
november     € 25,00
december     € 20,00

 

Registreren van leden informatie (privacy)

Wij registreren de volgende informatie van leden:

  1. Voor- en achternaam
  2. Adresgegevens
  3. E-mailadres
  4. Telefoonnummer
  5. Geboortedatum
  6. Geslacht
  7. Datum begin lidmaatschap.

Deze informatie wordt opgeslagen op de pc van de penningmeester/ledenadministrateur, voorzien van adequate anti virus software. Deze informatie wordt gedeeld met de KNAU. Wij registreren deze informatie om je te kunnen identificeren en om met je te kunnen communiceren. Daarom kun je, zolang je lid bent, wat betreft deze informatie, geen aanspraak maken op vergeten

De penningmeester en zijn vervanger hebben toegang tot deze gegevens. Voor de communicatie met de leden hebben de andere bestuursleden en de redacteur toegang tot een bestand met alleen namen, e-mailadres en telefoonnummer.

Na beëindiging van je lidmaatschap blijven alleen jouw naam en e-mailadres in een oud leden bestand staan, zodat we je later kunnen uitnodigen voor bijvoorbeeld het lustrum feest. Als je dit niet wilt kun je een e-mail naar penningmeester@loopgroepgroningen.nl sturen om jouw gegevens uit het oud leden bestand te laten verwijderen. Een reden hoef je niet op te geven.

 

Foto’s

Op het afgeschermde leden deel van onze website kunnen foto’s van clubactiviteiten geplaatst worden. Deze foto’s worden 5 jaren bewaard op de website. Daarna worden ze door de ledenadministratie offline opgeslagen om later bij bijvoorbeeld lustra gebruikt te kunnen worden.

Op deze foto’s kunnen leden zichtbaar zijn.

Als je niet wilt dat een foto, waar jij zichtbaar op bent, op het afgeschermde deel van de website staat, dan kun je deze foto laten verwijderen door een e-mail te sturen naar onze webmaster webmaster@loopgroepgroningen.nl . Een reden hoef je niet op te geven. Het zelfde geldt voor uitslagen van wedstrijden.